Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kohti Ironman Kalmaria.

Johan tästä on pari viikkoa kulunut, kun Kilimanjaron unelmaretki on jäänyt taakse. Tavoitteita pitää ihmisellä olla, muuten lamaantuu ja laiskistuu. Niinpä seuraavalle kesällekin täytyy olla tavoitteet valmiina. Ja jotta meinaa ehtiä junaan mukaan, niin päätökset triathlon asioissa täytyy tehdä ajoissa, sillä nopeimmat syövät hitaat.
Ensi vuonna ollaan sitten kunnossa elokuussa. Tarkalleen ottaen 15.8.2015. Tavoitteeseen sitoutuminen on helppoa kun tyhjentää tiliä noin 500 eurolla osallistumismaksuun. Eikä näissä asioissa muutenkaan paluulippua ole olemassa, ellei tule mitään terveydellistä ongelmaa tai muuta akuuttia ja dramaattista tapahdu.

Nyt kun Kilimanjaron projekti ja blogin päivittäminen sen osalta ei varasta aikaa, niin on tarkoitus jälleen kohti Ironmania päivitää omia treenejä aktiivisesti blogiin. Ja triathlon -teeman lisäksi varmasti asiaa myös aiheen vierestä :)

Loppuun vielä tunnetun mentaaligurun sitaatti tavoitteista:

"Eivät ihmiset ole laiskoja. Heillä on vain kelvottomia tavoitteita. Tavoitteita, jotka eivät innosta heitä!" - Anthony Robbins-

Sporttia treeniviikkoon,

T: Lasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti