Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

perjantai 16. toukokuuta 2014

Ultraajasta turistimatkoille viikonloppuna.

Vatsataudin kourissa

Pari valvottua yötä tällä viikolla ja toistaiseksi vielä toipilaana vatsataudista -joka kyllä tyhjensi miehen totaalisesti - johtivat päätökseen lyhentää viikonlopun juoksumatkaa. Tarkoitus oli osallistua 53 km matkalle, mutta edelleen vointi on sellainen, ettei kyseiselle matkalle ole järkevää lähteä.
Onneksi tapahtumassa on myös FunRun -sarja, jossa on mahdollisuuksia patikoida tai juosta lyhyempiä matkoja, aina 36 kilometriin saakka.

Harmitaahan se 53:n peruuntuminen omalla kohdalla, sillä se on ollut syksystä asti tähtäimessä ja viimeisen parin viikon harjoittelutkin on tähdänneet lauantain kisaan. Aina ei voi kuitenkaan valita, milloin se tauti pukkaa päälle, joten on mentävä sillä, mitä annetaan.

Kuva Rukan kelikamerasta 16.5.2014 klo 10 eli vuorokausi ennen 53 km starttia.

Lähdetään siis matkaan huoltojoukkoja täydentäen ja samalla käydään nautiskelemassa omana treeninä lyhyempiä matkoja. Koska lyhyemmät matkat pyörivät rukan ympäristössä ja kelikameran mukaan siellä näyttäis olevan vielä lunta mukavasti, niin nastat taitavat olla kova sana lauantain "retkellä".

Sporttista viikonloppua kaikille!

T: LasseEi kommentteja:

Lähetä kommentti