Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

lauantai 25. toukokuuta 2013

Tervareitistö vaellus!

Tervehdys!

Taas on se aika vuodesta kun Ironman ja kumppanit kiskovat lenkkarit jalkaan ja patikoivat 100 kilometrin Tervareitistön läpi.
Olemme kävelleet reitin läpi kahtena edellisenä kesänä ja tänä vuonna reitille on mahdollisuus liittyä mukaan ihan kenen tahansa. Jos olet kiinnostunut 110 kilometrin kävely / sauvakävely haasteesta, niin alla tietoa tapahtumasta:

Tervareitistöllä on runsaasti upeita maisemia. Öinen ja valoisa suomen luonto on todella kaunista katseltavaa myös patikoijan silmin.


Pohjois-Pohjanmaan maakuntaretkenä järjestetään:

Kaikille avoin patikointitapahtuma Oulujokilaakson Tervareitistöllä 15 -16.6. 2013 
Lähtö tapahtuu kahdessa osassa Oulun Sankivaarasta, jossa sijaitsee Tervareitistön lähtöpaikka ja päättyy Rokua health & spahan. Matkan pituus on kokonaisuudessaan 100 kilometriä jakautuen kolmeen noin 33 kilometrin etappiin (Sankivaara-Muhos, Muhos-Utajärvi ja Utajärvi-Rokaua).
Tapahtuman tarkoitus on lisätä Tervareitistön tunnettavuutta ja tarjoa yksi vaihtehto lisää liikuntaa harrastaville sekä haasteita kaipaaville.
Tapahtumaan voi osallistua kaveri- tai työporukalla  viestityyliin jolloin ryhmän jäsenet kulkevat jokainen oman osuuden reitistä. Linja-auto kuljettaa matkan varrelta liittyjät ja  huolehtii matkalta poistuvat Rokualle päätöspisteeseen. Kuljetus on myös tapahtuman patikointijuhlan jälkeen Rokualta takaisin Ouluun sunnuntaina  16.6.  klo 16.00.
Matkanvarrella on huoltopisteitä, mistä saa nestetäydennystä ja kahdessa huoltopisteissä voit myös ostaa ruokaa.  Huoltopisteet sijaitsevat etappien välillä ja jokaisen etapin välillä on kaksi huoltoa.
Vaelluksella on ryhmän vetäjä joka aikatauluttaa liikkumista. Lisäksi on perämies joka huolehtii että kaikki pääsevät vähintään seuraavalle poistumispaikalle mistä voi tarvittaessa nousta bussin kyytiin. Ensiapuryhmä liikkuu vaelluksella mukana.
Tapahtumaan pitää ennakkoilmottautua. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja pidäthän kiirettä sillä vain 50 nopeimmin ilmoittanutta pääsee mukaan ensimmäiselle Tervareitistö Vaellukselle. 

Ilmoittautuminen: http://www.popli.fi/tervareitisto/tervareitti-ilmoittautuminen/

Ohjeita ja aikatauluja vaellukseen osallistujillehttp://www.popli.fi/tervareitisto/ohjeita-tervareitisto-vaelluksel/

 Osallistumismaksu 35 € (sisältää nestetäydennykset huoltopisteillä, sekä ruokailun ja kylpylän käytön  Rokuan kuntokeskuksessa).
Lähdöt reitille Sankivaarasta klo 12.00 ja 14.00
Reittikartta löytyy Oulun kaupungin liikunnan ja ulkoilun verkkosivuilta.
 Osallistujille järjestetään infotilaisuus CitySportissa Raksilassa  lauantaina 8.6. klo 13-15.Tapahtuman järjestää Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry

Nousukunto -blogissa on viime vuoden reitistä matkakertomus: http://nousukunto.blogspot.fi/2012/08/100-kilometrin-sauvakavely.html
Muutamia Nousukuntolaisia (blogin lukijoita) onkin ilmoittautunut jo mukaan, joten tervetuloa sankoin joukoin mukaan!

Sporttisin terveisin,

Lasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti