Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

lauantai 21. joulukuuta 2013

Matkalla Kilimanjarolle!

Joulu alkaa kolkuttelemaan ovella. Tänä jouluna vapaa-aika kuluu erilaisissa merkeissä kuin viime vuonna. Viime vuonna vapaa-aikaa optimoitiin triathlon harjoittelun ehdoilla ja ajatus oli enemmän tai vähemmän koko ajan Lanzaroten Ironman -kisoissa.

Koska tänä syksynä olkapäävamman (joka on siis nyt hyvässä kunnossa) seurauksena en uskaltanut ilmoittautua välittömästi ensi kesän Ironman -matkoille, jäin kisojen ulkopuolelle. Ensi kesään asennoidutaankin enemmän kehittävän harjoittelun ajatuksella kuin hiillostaessa miestä kisakuntoon. Ensi vuosi onkin tarkoitus pyhittää harjoitteluun, joka tähtää seuraavan vuoden Ironman -kisoihin.
Ensi kesän triathlon -kalenterissa on tällä hetkellä ainoastaan Joroisten puolimatka, mutta varmasti sinne ilmaantuu muitakin kisoja :)

Kilimanjaroa odotellessa..

Koska ensi kesän triathlon -haasteet eivät ole päätä huimaavat, täytyi tilalle kehitellä jotakin elämykselllistä. Itse-asiassa tuleva Kilimanjaron reissu oli kalenterissa jo parisen vuotta sitten, mutta varsinainen matkan suunnittelu alkoi tänä syksynä. Kilimanjaro -projektista voit lukea lisää blogistamme: http://afrikankatolle.blogspot.fi

Harjoittelun suhteen syksy on menty juoksuvoittoisesti, sillä toukokuussa on tulossa 53 kilometrin maastojuoksu -tapahtuma Kuusamossa. Sinne siis jalat kuntoon!
Vähäisen lumen vuoksi hiihtolenkit ovat jääneet vähemmälle, mutta maastopolut ovat olleet hyvässä kunnossa juoksua ajatellen. Viimeksi tänään maistui reipasvauhtinen juoksulenkki Kempeleen mäntykangas -poluilla.

Hyvää joulunaikaa kaikille ja antoisia treenejä :)

T: Lasse


2 kommenttia:

 1. No mutta kyllähän sitä täällä kotoSuomessakin pääsee täyttä matkaa harrastamaan 16.8 Nastolassa. Meinaan ei varmaan ole loppuunmyyty, joten pistähän ihmeessää kisakalenterin painokone seis ja ilmoittaudu matkaan mukaan. Ei tule siten mitään inhottavia välivuosia noinkin jalossa lajissa kun tuo teräsmies matkan triathlon.

  Terveisin
  -Janne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Janne!

   Täytyy Nastola skipata, sillä sain kutsun Tahkon puolimatkalle samana viikonloppuna. Kilimanjaron reissu ajoittuu pahasti elokuun alkuun, joten täyden matkan kisa ei valmistautumisenkaan osalta ole optimaalisessa ajankohdassa.

   T: Lasse

   Poista