Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

maanantai 4. helmikuuta 2013

Soijaa pukkaa. Haittaakse?

Mihinpäs muuhunkaan otsikko liittyy, kuin maanantaiseen kuntopiiriin. Hyväkuntoisten kokoontumisajoihin oli tälläkin kerralla tunkua, sillä 26 urheaa triathleettia oli hikitreeniä etsimässä.

Toivoin parasta  ja pelkäsin pahinta, mitä treeni tuo tullessaan. Itse-asiassa maanantain kuntopiiri on loistava testiharjoitus palautumistilan seurantaan. Jos kaikki 5 kierrosta jaksaa vääntää hyvällä sykkeellä, niin palautumistila ei voi olla huono.

Noh, tänään kulki aivan kuin isolla D:llä eli Dannyllä SiljaLinen juhannusristeilyllä. Eli aivan let´s go meiningillä. Harjoitus maistui aivan mukavalta, vaikkakin tänään oli luvassa hapokkaita yhden jalan kyykky-hyppyjä.

Alkulämmittelyn alkulämmittelyä..

Jotain harjoituksen luonteesta kertoo se, että alkulämmittelyitäkin varten tekee mieli tehdä alkulämmittely. Niinpä olinkin tänään ajoissa paikalla juoksentelemassa kenttä ympäri ja heittelemässä koripalloa. Kyllä kannatti. Ei tarvinnut sitten varsinaisessa alkulämmittelyssä katua treeneihin lähtöä.
Se on muuten vekkuli olo, kun 120 sykkeellä meinaa soijaa pukata. Kun ensin teet alle yhden jalan kyykkyhypyt ja sen jälkeen alat vaakatasossa tekemään etunojapunnerrukset, niin sykkeet laskee, mutta kurjuuskynnys ei!

Harjoituksen yhteenveto:

Kesto: 1h 30 minuuttia
Kalorit: 1040 kcal
Maksimisyke: 161 l/min

Aamulla sitten tuttuun tiistaiseen tapaan altaalle. Tavoitteena tehdä hieman reippaita vetoja ja testata palautumistilaa myös uiden. Keskiviikolla on hieman suunnitelmissa pyöräergotestiä, mutta pitää tehdä siitä päätös huomenna.

Sporttia viikkoon!

T: Lasse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti