Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

perjantai 25. tammikuuta 2013

Rasitushakuinen viikonloppu tulossa.

Tänään vietetellään viikon ainutta lepopäivää. Tekee aivan hyvää, sillä luvassa on harjoituksellisesti työntäyteinen viikonloppu.

Huomenna lauantaina hiihdämme letkassa 50 kilometrin lenkin. Tarkoituksena hiihdellä leppoisaa vauhtia ja naatiskella talvesta. Hiihtäjiä näillä näkymin lähdössä ainakin kymmenkunta, joten porinaa varmasti riittää :)

Sunnuntaille onkin luvassa fyysis-mentaalista treeniä, sillä osallistun oulussa järjestettävään Mt.Rusko -juoksuun. Matkan pituus on 50 kilometriä ja se juostaan 24:nä kierroksena (kierroksen pituus reilu 2 km).
Tapahtuma on siten extremeä, että juoksussa on oma huolto, eli jokainen vastaa juomistaan ja syömisistään reitin varrella. Nousumetrejä on luvassa yhteensä 1920m, eli tasamaan tallaajalle kohtalaista haastetta. Eikäpä reitti taida ihan pyöräteitä pitkin mennä, vaan luvassa lumista tarpomista.

Tankkaus viikonloppuun suoritettu, joten aamulla startataan urheiluviikonloppu hyvillä mielin :) Haaraketjuisia aminohappoja siis naamariin ja baanalle.

Terveisin,

Lasse

2 kommenttia:

  1. Tuosta Mt. Ruskosta kun kuulin, niin laskeskelin että palautuisin siitä varmaan noin suurinpiirtein juhannukseen mennessä. Toivotan hyviä tossun nostoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni,

      Saas nähdä miten tosiaan palautuu treenistä.? Itse arvioin etukäteen, että tämän päivän 56 km hiihdosta sekä huomisesta Ruskon maastomaratonista pitäisi palautua 4 - 5 päivässä. Sitähän ei tiedä kuin testaamalla, joten kampitetaan oletukset ja kokeillaan käytännössä :)

      Kiitos, koitetaan selviytyä maaliin.

      T: Lasse

      Poista