Ironman Kalmar 2015

Ironman Kalmar 2015

tiistai 7. elokuuta 2012

Metsikköön meni!

Päivän treeni
 
Tänään päivän treeni sijaitsi Kempeleessä oulurasteilla eli suunnistusteemalla mentiin. Elämäni toinen suunnistus-startti ja tavoitteena opetella vielä suunnistuksen alkeita eli kontrolloimatonta juoksua ja hallitsematonta kartanlukua. Tavoitteeseen päästiin, sillä ensimmäisen rastin löytäminen teetti tällä toisellakin kertaa töitä, mutta ensimmäisen rastin löydyttyä homma luisti jo mukavasti.

Suunnistus on myös triathlonistille loistavaa treeniä, sillä metsässä juoksu kehittää kestävyyden, tasapainon ja koordinaation lisäksi myös lantion ja nilkan alueen tukilihasten kestävyys –ja liikkuvuusominaisuuksia. Tasamaalla juokseminen helposti tukkeuttaa lantion alueen intervalliharjoituksista ja muusta lihashuollosta huolimatta. Fyysisyyden lisäksi myös henkinen kantti on koetuksella kun metsikössä liikutaan hädän ja hyvänmielen rajamailla. Oma usko on koetuksella, tosin hieman eri tavoin kuin triathlonin viimeisillä kilometreillä.

Päivän treenin yhteenvetoa polarpersonaltrainer.com –palvelusta poimittuna:






Päivän treenissä oli lähes koko sykereservi käytössä :). Keskisyke 148 ja harjoituksen maksimisyke 175 lyöntiä minuutissa.

Alla näkyy päivän pummit. Hieman on muutamia rasteja haettu. Reitin kokonaispituus on järjestäjien mukaan 4,8 kilometriä. Minun mittariin tuli 6 kilometriä eli reilu kilometri ylimääräistä juoksua.



Suunnistus urakkaa siivitti vesisade. Fiilis kuitenkin treenin jälkeen loistava, sillä perheemme suunnistusvaltikka siirtyi hameväeltä meikäläiselle :) Jes!



Tällä kertaa suunnistusterveisin. Huomenna sitten kuulumisia seuran mestaruustempo -kilpailuista.

T: Lasse



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti